Una mare deixa a soles a la terrassa al seu fill de dos anys en Nit de cap d'any

La dona ha sigut detinguda per deixar només a la terrassa de la seua casa al seu fill, de solament dos anyets, per a anar-se de festa en Nit de cap d'any

Agents de la Policia Municipal de Madrid han detingut a una dona nicaragüenca de 26 anys per un presumpte delicte d'abandó en deixar al seu fill de dos anys plorant a la terrassa de la seua casa al carrer d'Encarnación Oviol de Villaverde. La dona es va anar de festa i va deixar al xicotet solo a casa.

Segons han traslladat fonts del Cos a Europa Press, un vehicle indicatiu de la Policia Municipal es va desplaçar al voltant de les 3.30 hores del matí fins a aquest habitatge, requerits els agents per diversos ciutadans perquè, a la terrassa, un menor de 2 anys i mig, en pijama, es trobava "plorant i cridant" demanant la presència de la seua mare.

Quan van poder accedir a l'habitatge, els agents van comprovar que el xiquet tenia símptomes de tindre bastant fred. L'habitatge tenia brutícia i begudes alcohòliques al seu abast.

Gràcies a un veí de davant, que tenia claus de la casa de la veïna, els agents van poder entrar a la casa i posar-se en contacte amb la mare, que va arribar als tres quarts d'hora en aparent estat d'embriaguesa, reconeixent que s'havia anat "a prendre alguna cosa". També va dir que havia deixat a una dona perquè cuidara del seu fill encara que no va poder identificar-la.

Va ser detinguda per un presumpte delicte d'abandó del menor i traslladada a dependències policials. Per part seua, el xiquet va ser traslladat a un centre d'acolliment perquè en sigueu custodis.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Apareix en bon estat el veí de Massamagrell desaparegut" "Dol oficial a Mislata per la mort d'una de les menors de l'accident de l'inflable"