Mata al seu bebé per a no pagar la manutenció

L'agressor, de 19 anys, va colpejar a la seua parella per a llevar-li al xiquet i tirar-lo per un barranc per a posar fi a la seua vida

Imatge de la mà d'un bebè agafant el dit de la mà del seu pare

Un jove de 19 anys va matar al seu fill d'un any en llançar-lo per un barranc després de colpejar a la seua parella per a llevar-li al xiquet aparentment per a no pagar l'assistència familiar, va informar este dimecres la Fiscalia boliviana.


El succés va ocórrer en el municipi de Colquiri, en el departament de La Paz, quan l'home "va agafar al bebé i el va tirar per un barranc causant-li un trauma cranioencefàlic" que li va ocasionar la mort, va explicar als mitjans la fiscal Verónica Jara.


Segons Jara, la mare del menor, de 20 anys, va declarar que es trobava "pasturant a les seues ovelletes i estava amb el bebé ensenyant-li a caminar" quan va aparéixer el subjecte.

"La mare no deixava que el xiquet fora amb el pare perquè aparentment tindrien problemes d'índole d'assistència familiar", però l'home la va colpejar "per a poder llevar-li al menor", va indicar.

L'home va ser detingut, però va aconseguir fugir quan el portaven la localitat de Quime on havia de declarar davant un fiscal, al final van aconseguir atrapar.


Bolívia ha registrat 15 infanticidis en el que va d'any, a més de 56 feminicidis, ha informat el secretari general de la Fiscalia General de l'Estat, Edwin Quispe.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari