Maten d'una pallissa a un jove de 24 anys a la Corunya

Els fets van ocórrer en l'avinguda de Buenos Aires, al voltant de les 3.00 hores, en la segona jornada de reobertura de l'oci nocturn

Cotxe de la Policia Nacional

La Policia Nacional investiga la mort d'un jove de 24 anys que va rebre una pallissa esta matinada enfront d'una discoteca de la Corunya.

Un grup de joves va començar a propinar cops

Els fets van ocórrer en l'avinguda de Buenos Aires, al costat del passeig marítim, entorn de les 3.00 hores d'este dissabte, quan, suposadament, un grup de joves va començar a propinar cops a la víctima.

L'home va ser traslladat al Complex Hospitalari Universitari de la Corunya (CHUAC), on van confirmar la seua defunció. De moment no hi ha detinguts amb relació a este succés.

Denúncies per botelló

Durant la nit del divendres al dissabte també es van registrar 7 denúncies per realitzar botelló en la via pública. Quatre d'elles van ser a persones que estaven consumint alcohol en la plaça de Vigo, mentre que les altres tres eren a la platja de Riazor, segons la Policia Local de la Corunya.

El fet que l'oci nocturn haja tornat encara amb limitacions fa que la majoria dels grans establiments de la ciutat, excepte la terrassa de MOOM 57, hagen optat per romandre tancats, mentre que altres locals més petits com alguns del carrer do Socors sí que van tornar a obrir les portes.

El control de botellons és una de les prioritats

Davant esta situació, el control dels botellons és una de les prioritats en l'àmbit autonòmic i també a la Corunya, d'aquí ve que la passada matinada un dels objectius de la policia era evitar este tipus de concentracions en espais públics.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari