Condemnen a un menor per violar i colpejar a la seua germana xicoteta de 12 anys

El menor havia matat a una persona perquè pertanyia a una banda juvenil

El Jutjat de Menors Núm. 2 de Múrcia ha condemnat a un adolescent per violar i colpejar a la seua germana xicoteta de 12 anys. Els fets succeïen en el domicili familiar quan els pares no estaven.


Segons revela 'La Verdad de Murcia', el menor li tapava la boca perquè no cridara. L'amenaçava dient-li que, si comptava alguna cosa, mataria al seu pare i al seu altre germà. El menor també colpejava a la xiqueta, que intentava ocultar les lesions tirant-se maquillatge.


La víctima va acabar per comptar a la seua mare el que estava fent-li el seu germà major. Quan els seus pares la van portar a l'hospital, l'examen forense va corroborar les agressions sexuals.


El menor va nàixer a l'Equador i va viure allí fins que va complir els 15 anys. La seua mare ho va deixar a cura d'uns familiars per a vindre's a Espanya a treballar. Quan l'agressor va complir els 15 anys, va ser manat a la Regió per a viure amb la seua mare i la resta de la seua família.


Al no haver complit els 18 anys, el xic no entrarà en la presó, encara que sí en un centre d'internament en règim tancat. Quan isca, durant quatre anys més ha de romandre en llibertat vigilada, amb assistència educativa, i no podrà acostar-se a menys de 300 metres de la seua germana xicoteta durant sis anys.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mata a la seua exmuller amb la seua filla de 5 anys sentint els dispars" "L'autòpsia de Samuel Luiz revela que tenia un colp al cap de 10 centímetres"