Un micro obert en 'Sálvame' destapa que Alonso Caparrós va tenir un romanç amb Esther Arroyo

Reconeix que li va impactar des de la seua arribada a TVE

 

L'autoentrevista que es va fer Alonso Caparrós en l'última edició de 'Sálvame' va deixar un moment per a la posteritat. Es tracta de la relació que ha mantingut en secret amb «una famosa espectacular que em va deixar marcat», tal com va explicar durant el programa, creant la curiositat de tots els convidats i públic, que esperaven amb ànsia tenir més informació. El col·laborador televisiu va aconseguir captar l'atenció de tot el plató, afegint informació com que va succeir quan «vaig arribar a TVE». A poc a poc, va ser donant més detalls sobre la dona en qüestió, indicant que era rossa, famosa, protagonista en les revistes i que seguix en actiu. La cosa no va quedar ací i Kiko Hernández va voler saber si el programa es podia posar en contacte amb ella. El que no s'haguera imaginat mai és que un micro obert destapara per error la seua identitat: «Tens el telèfon d'Esther Arroyo?», li va preguntar el col·laborador al seu director.

La presentadora, Esther Arroyo | Hola.com

 

Els problemes amb son pare


El programa va cridar a més a Andrés Caparrós, el pare d'Alonso, per a preguntar sobre una possible reconciliació, i este va dir que el seu fill no ha de dir eixes coses per la televisió, i que si vol fer les paus vaja a la seua casa, i porte als seus fills perquè els seus avis puguen estar amb ells. I afegia també que el seu fill és un diamant en brut i la persona més bona del món, però li sembla una pena que vaja a un programa a parlar del seu pare.
 

Però després va afegir que són els seus pares, i no tenen res que perdonar-li perquè l'adoren i han passat un any molt dolent, i ell deia en el programa que el seu pare té tota la raó en el que diu i que a més ell també vol fer les paus però segons el presentador les coses no són tan fàcils, i no sap si veurà als seus pares en nadal.

El rencor cap a sa mare

Alonso Caparrós comença a explicar coses i li recrimina a la seua mare haver cridat a María Patiño per a explicar-li que ell de xicotet tenia el complex d'Edipo, un complex pel qual manifesta un evident sentiment d'amor cap a al pare del sexe contrari i un sentiment de rivalitat cap al pare del mateix sexe, en este cas Alonso sentia un amor cap a la seua mare i rivalitat cap al seu pare, i està molest perquè la seua mare li ho va contar a la col·laboradora.

La relació amb els seus fills

El presentador ha admés que s'arrepentix de no haver estat més temps amb els seus fills quan es va separar, perquè s'ha perdut moltes coses de les seues vides, però sembla que ara la seua relació amb ells és meravellosa. Ha confessat també en el programa que dins de deu anys es veu en un matrimoni consolidat, amb un bebé i amb una bona trajectòria professional.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"S'incendia un restaurant amb dos ferits a Castelló" "ÚLTIMA HORA: La denúncia per abús i penetració que pot acabar amb Telecinco"