Mila Ximénez no vol que Kiko Matamoros torne a 'Sálvame'

Mila Ximénez carrega contra Kiko Matamoros | Telecinco

 

Kiko Matamoros no està passant per un bon moment i és que des de fa setmanes tot són males notícies pel col·laborador. Primer, la seua separació de Makoke, després d'assabentar-se que la seua exparella participarà a 'GH VIP' i ara se li sumen més complicacions professionals.

No el van ajudar en res les últimes declaracions que va fer de 'Sálvame', les quals van molestar especialment a Mila Ximénez. La col·laboradora va admetre que està «esgotada i cansada de tot el menyspreu continuat que fas a este programa», per això va demanar al seu company que no torne al plató de Telecinco.

La periodista va afegir que «la dignitat es demostra», tenint en compte que «si tu creus que este és un programa de merda, jo que tu, no vindria a fer res». D'esta manera Mila Ximénez va advertir clarament a Kiko Matamoros i li va demanar que no tornara a participar més a 'Sálvame'.

Kiko Matamoros, atacat en 'Sálvame' | Telecinco

 

Kiko Hernández es va enfrontar a Mila Ximénez

En mig de la polèmica, Kiko Hernández es va convertir inesperadament en el defensor de Kiko Matamoros i va recordar que el Defensor de l'Espectador de 'Sálvame' només va carregar contra aquells espais del programa que asseguraven que la ruptura de la parella era «un muntatge».

El presentador va assegurar que no se sentia al·ludit per les crítiques que va llançar el seu company en dies anteriors: «Ací no ho he escoltat». Ràpidament una furiosa Mila Ximénez va rebatre l'argument del col·laborador i tots dos van acabar confrontant-se.

Kiko Hernández, a la polèmica amb Kiko Matamoros | Telecinco

 

Lydia Lozano, de part de Mila Ximénez

Mila Ximénez va escoltar a Kiko Hernández completament atònita i, mentre pensava el seu pròxim argument, va rebre una ajuda crucial per esfondrar completament Kiko Matamoros. Lydia Lozano va recordar a tots que «ens va dir pocavergonyes a tots» enmig d'un directe.

Així Mila Ximénez va recarregar piles i va tornar a la batalla. La periodista va reconèixer que, respecte a les suposades infidelitats que es van emetre des del plató, «és veritat que a vegades hem dit mentides», però «també és cert que hem dit mentides a vegades per donar-te suport a tu i per encobrir-te a tu».

D'esta manera es va crear molta més fricció entre els col·laboradors de 'Sálvame', demostrant així que passen per un moment molt tens entre ells a causa de tots els atacs que reben des de fora del plató.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Condemnat un pederasta que utilitzava el seu blog per arribar a menors a València" "Condemnat per agredir sexualment de dos xiquetes de 6 i 9 anys a València"