El missatge ocult de l'anell de brillants verds que mai es lleva la reina Letícia

Segons els experts en moda i comunicació política, la reina ho llueix perquè el verd és el color de suport a la monarquia

El anillo verde de brillantes de la reina Letizia
L'anell verd de brillants de la reina Letícia | València Diari

La reina Letícia va tornar a lluir-ho dimarts passat, 7 de novembre en el palau del Pardo, en el sopar de gala que van realitzar el president d'Israel, Reuven Rivlin, i la seua dona Nechama Rivlin, en honor als reis Felip VI i Letícia, amb motiu del seu viatge oficial a Espanya. El seu estilisme va ser molt comentat, igual que el seu bronzejat to de pell que no va passar desapercebut.

No obstant açò, les mirades també en un anell que portava la reina en el seu dit índex, un de doble cèrcol amb cristalls de color verd la procedència del qual es desconeix. Este anell porta acompanyant a Letizia les últimes setmanes en la majoria d'actes públics, li combine o no amb la resta d'abillament. I a pesar que puga semblar la seua última joia favorita, amaga un gran missatge.

En anillo de Letizia durante la audiencia con el jurado de los Premios Princesa de Asturias 2017
L'anell de Letícia durant l'audiència amb el jurat dels Premis Princesa d'Astúries 2017 | València Diari

 

El sopar de gala amb el president d'Israel i la seua esposa abans que posaren rumb al seu país va ser l'última ocasió en la qual la reina va lluir el seu anell de brillants verds. No obstant açò, fa uns mesos, este accessori va ser vist per primera vegada el passat 27 de setembre durant la inauguració del Nou Curs de Formació Professional de Terol. 

Quasi un mes després, Letícia va tornar a portar-ho durant tots els actes dels Premis Princesa Astúries 2017, fins i tot en el concert previ, i l'endemà, en l'audiència amb els membres del jurat. El 26 d'octubre, en el sopar anual del diari 'ABC', amb un enlluernador mico de color burdeos, la reina Letícia també portava l'anell malgrat no combinar en absolut amb el seu estilisme.

 
Letizia durante la gala en los Premios Princesa de Asturias 2017
Letícia durant la galada als Premis Princesa d'Astúries | ValènciaDiari

 

L'anell verd de Letizia en els actes públics

La cena de gala con el presidente de Israel y su esposa antes de que pusieran rumbo a su país fue la última ocasión en la que la reina lució su anillo de brillantes verdes. Sin embargo, hace unos meses, este accesorio fue visto por primera vez el pasado 27 de septiembre durante la inauguración del Nuevo Curso de Formación Profesional de Teruel. 

Casi un mes después, Letizia volvió a llevarlo durante todos los actos de los Premios Princesa Asturias 2017, incluso en el concierto previo, y al día siguiente, en la audiencia con los miembros del jurado. El 26 de octubre, en la cena anual del diario 'ABC', con un deslumbrante mono de color burdeos, la reina Letizia también llevaba el anillo a pesar de no combinar en absoluto con su estilismo

El anillo verde que lució Letizia en la cena anual del periódico 'ABC'
L'anell verd que va lluir Letícia en el sopar anual del periòdic 'ABC' | València Diari

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari