Mónica Cruz i Miguel Ángel Muñoz es donen una segona oportunitat

Van ser parella de 2002 a 2005, quan protagonitzaven 'Upa dance'
Mónica Cruz i Miguel Ángel Muñoz van reaparèixer com a parella a la gala dels Goya | Cedida

Mónica Cruz i Miguel Ángel Muñoz s'han donat una segona oportunitat. Segons afirma 'Mujer hoy', els artistes, que ja van ser parella durant la seua etapa actuant a 'Upa dance', han reviscut la flama de l'amor i han reiniciat la relació que van aturar l'any 2005. En aquests 13 anys d'entremig, tots dos han passat moltes aventures, tot i que l'amistat entre ells mai ha desaparegut.

Ho demostra el suport que es van donar en els moments més durs. Miguel Ángel Muñoz va estar molt present després de la mort d'Eduardo Cruz, el pare de l'actriu. Per la seua part, Mónica va animar a l'artista després de veure acabada la seva relació amb Manuela Vellés, la seua parella per més de cinc anys. Aquestes evidències són mostra que la relació continuava sent existent.

Tot i que cap dels dos ho ha fet oficial, el cercle proper a la parella ha explicat que des de fa sis mesos, quan encara ens trobàvem a l'estiu, ambdós van decidir donar-se una segona oportunitat. Les accions d'ells també fan indicar que els rumors són verídics, ja que en més d'una ocasió s'han deixat vore junts, disfrutar de la companyia de l'altre, entre somriure i mirades de complicitat.

Un nadal en parella

Una mostra que Mónica Cruz i Miguel Ángel Muñoz han recuperat la seua  relació de parella és que tots dos han passat junts les festes de Nadal i Cap d'Any. En elles, els artistes han disfrutat de les destacades dates amb els més propers, com n'és mostra les fotografies que tots dos han compartit, on apareixen amb amics, en un entorn íntim i molt familiar.

Amb la reaparició d'esta notícia, tornen a eixir els rumors que els actors s'havien donat una segona oportunitat. Anteriorment, durant el 2016, ja van eixir les mateixes teories, després que Miguel Ángel Muñoz acudirà a la festa d'aniversari d'Antonella, la filla de Mónica Cruz. En aquell moment, tot va quedar en paraules i la informació es va desmentir, encara que sembla que, aquesta vegada, sí que s'acabarà confirmant. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ara Mateix: Un ferit a un accident a l'N-340" "Esta Matinada: Greu incendi industrial a València"