Mor als 95 anys Concha Hidalgo, actriu coneguda de 'La que se avecina' i 'Aída'

Dol en el món de la televisió
Concha Hidalgo en 'Aída' | Cedida

 

Dol en el món de la televisió. Este dilluns ha mort Concha Hidalgo, actriu de dos de les sèries còmiques de més èxit dels últims temps, com són 'Aída' o 'La que se avecina'.  A part, havia participat en pel·lícules com «La meitat del cel» o «Els fantasmes de Goya». Hidalgo ha mort hui als 95 anys, segons ha informat l'Acadèmia de Cinema.

 

També la seua agència d'actors Kuranda ha lamentat en el seu compte de Twitter la pèrdua de la intèrpret, una dona que «va dedicar tota la seua vida a la interpretació. El nostre condol als seus fills, familiars i amics».

 

Enterrament a la sèrie 'La que se avecina' | Telecinco

 

Hauria complit 96 anys la setmana que ve

Nascuda a Logronyo el 13 de desembre de 1923, l'actriu de cinema, teatre i televisió hauria complit la setmana que ve 96 anys. Hidalgo deixa una llarga llista d'obres, des de textos clàssics, com 'La casa de Bernarda Alba', 'Fuenteovejuna' o 'Romeu i Julieta', al teatre a participacions en les sèries més populars de la televisió, com 'El comissari', 'Águila Roja', 'Aída' o 'La que se avecina', o pel·lícules com 'Ocells de paper', 'Matador' i 'La meitat del cel'.

 

En la ficció protagonitzada per Carmen Machi, Concha Hidalgo interpretava Donya Emilia, una dona a la què els seus fills i néts abanadonaren després de la mort del seu marit i que es guanyava la vida fent truites en un bar, tot i que es guanyava quasi tot en les màquines del bar. A 'Aída', l'actriu va participar en quatre episodis, mentres que en 'La que se avecina' va intepretar a 'Milagritos', una iaia d'una residència de gent gran que tenia una trobada amb el personatge d'Amador, amb la cèlebre frase «Mira, Milagritos, ¡toma salami!»

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!