Mor una dona de 41 anys després de patir mal de cap als Estats Units

La jove vivia amb el seu marit i els seus quatre fills
Imatge de la dona que va morir per un aneurisma cerebral, Lee Brodway | Eric Brodway

 

Una dona de 41 anys i mare de quatre fills, Lee Brosdway, ha mort després de patir un dolorós mal de cap. Segon ha publicat el portal 'People', la dona estatunidenca va morir a causa d'un aneurisma cerebral. De fet, el seu entorn més proper assegura que des dels 8 anys, Brodway patia migranya.

No obstant això, mai s'hagueren imaginat que el mal de cap que l'ha acompanyat tota la vida, acabaria amb ella. La sobtada mort de Lee ha deixat enfonsat al seu espòs Eric, qui va conèixer a l'institut. El dia 1 d'abril, Lee va comentar-li que li feia molta mal de cap, però un mal de cap diferent del que sentia quan tenia migranya. En aquell moment, Eric va córrer cap a casa i la va portar a l'hospital.

Lee va morir a l'hospital dos dies després 

Els metges es van adonar que Lee havia perdut la sensibilitat de la cama esquerra, el que va causar que caiguera. Finalment, li van diagnosticar grau dos —en una escala de cinc— d'aneurisma cerebral. L'endemà, els metges van assegurar que podrien salvar a la dona amb cirurgia, però les coses es van complicar i Lee va acabar morint. 

Els seus fills la descriuen com una persona amable

«En cap moment vaig pensar que no tornaria a vore-la. Ens van dir que tot eixiria bé» explica el seu marit. Lee va morir al Novan HealthPresbyterian Centre Mèdic a Charlotte, als Estats Units, el dia 3 d'abril. «Era molt agradable i amable amb la gent. Era una persona increïble» explica la seua filla Alex, de 10 anys. Tanmateix, el seu germà Adrien reconeix que: «Era dolça i amable i sempre estava allà per a mi».  En el moment en què Lee va morir, els quatre fills es trobaven fora de la ciutat.

Imatge de la família de Lee Brodway | Eric Brodway

 

«Encara estem en estat de xoc» explica Eric. «Especialment els nens» assegura, mentre comenta que cadascun d'ell ho està assumint com pot. Des d'aquell fatídic dia, tota la família Brodway contínua afligida, però s'asseguren que mantenen la figura de Lee Brodway en la seua memòria i ben viva.

L'aneurisma 

Patir un aneurisma no és tan estrany com sembla. De fet, als Estats Units es calcula que una de cada 50 persones en desenvoluparà un durant la seua vida. No obstant això, el que sí que és estrany, és que es trenquen estos vasos sanguinis delicats.

Es defineixen com a punts febles i anormals dels vasos sanguinis que es desenvolupen en la ramificació de les artèries que subministren sang al cervell. Si es trenquen, causen una hemorràgia que pot provocar la mort.

Cada any unes 500.000 persones moren per un aneurisma cerebral, i la mitat de les víctimes no arriben als 50 anys. En  tractar-se d'un mal similar al de la migranya,  les persones confonen els símptomes d'un aneurisma cerebral amb els d'una d'esta coneguda malaltia. No obstant això, els metges asseguren que no hi ha evidències què la migranya i un aneurisma puguen estar relacionats. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"IMPRESSIONANT: L'edat a la que ha mort la dona més major d'Europa hui a Espanya" "Aparatós accident a l'A-38 a València"