Mor una dona envestida per un autobús en ple centre de Benidorm

El conductor va perdre el control del vehicle, va arrancar una cabina telefònica i es va acabar xocant contra l'aparador d'un comerç del final del Passeig de la Carretera
La zona de l'accident, el començament del C/ de Russafa al final del passeig de la Carretera | Google Maps

 

Ha mort una dona de 54 anys este dimarts per la nit en Benidorm (la Marina Baixa), en ser envestida per un autobús en ple centre de Benidorm. Segons pareix, el conductor va perdre el control del vehicle, un autobús que transportava turistes acabats d'arribar a la ciutat, va envestir a la dona i, finalment, es va estavellar contra l'aparador d'un conegut comerç situat al final del passeig de la Carretera.

Sobre les deu i mitja de la nit de dimarts, les sirenes dels bombers van alarmar Benidorm en desplaçar-se ràpidament cap al centre. Un autobús carregat de turistes havia perdut el control mentres baixava pel carrer de Russafa, al final del passeig de la Carretera –l'artèria comercial de Benidorm. Segons ha informat el CICU (el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències), el conductor va perdre el control del volant, per causes encara desconegudes, i va ser en eixe moment que va envestir la víctima, una dona d'origen portugués de 54 anys.

Una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i una altra del Suport Vital Bàsic (SVB) van acudir al lloc dels fets, però els servicis mèdics van confirmar la defunció de la dona. També van ser atesos el conductor de l'autobús i la persona que va donar l'avís a urgències per una crisi d'ansietat, però no va ser necessari dur-los a un centre sanitari.

S'estan avaluant els danys del local, per si presentara risc d'afonament. A més, entre els desperfectes de la zona, l'autobús també va arrancar una cabina telefònica i un pal anunciador. No van haver més ferits, tot i que la zona està sempre molt concorreguda pels vianants.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Mor Eduard Punset" "ELX: Una dona intenta tallar-li el coll al seu nóvio"