Mor la fallera major de 2004 del Mocaor de Sagunt als 37 anys

Julia Villar era una amant de la festa josefina i treballava en l'Institut de Recerca Sanitària de la Fe

El món faller de Sagunt està commocionat i és que no és per a menys. Dijous passat va morir la que fos fallera major infantil de 1996 i fallera major de 2004 en la Falla El Mocaor de Sagunt, Julia Villar López, als 37 anys pel càncer de mama que patia. Però a més fa a penes cinc dies el món de les falles ja s'havia vist colpejat fortament per la mort d'una altra Fallera Major saguntina Candela Noverques, qui va morir també als 24 anys d'una forma sobtada.

El seu estat de salut la va apartar de les falles

Tant Julia com la seua família havia estat sempre molt involucrada en la falla, encara que des de fa uns anys s'havia apartat degut potser al seu estat de salut.

Farmacèutica i mare de família

Esta jove era mare d'un menut d'uns tres anys d'edat i la seua vida professional transcorria en l'Institut de Recerca Sanitària de la Fe perquè s'havia llicenciat en Farmàcia a la Universitat de València. Els seus estudis secundaris van ser en el col·legi bilingüe Caxton College de Puçol.

Duel per Julia Villar i la seua família

Ahir les falles del Camp de Morvedre anaven a celebrar els premis obtinguts en el concurs de llibrets fallers de la Generalitat Valenciana -previst en el casal del Mocaor, que va quedar segona- i el van posposar com a senyal de duel i respecte per la defunció de Julia, que va ser membre de la comissió fins fa una dècada, ja que este divendres va tenir lloc el funeral a l'església de Santa María de Sagunt, el mateix lloc on es va celebrar de Candela Noverques.

Crespons negres en els estendards

El món faller de Sagunt i sobretot la falla El Mocador estan de duel i així ho demostraran col·locant crespons negres en els estendards, i convocant un minut de silenci en els actes previstos per a avui que continuaran.

<>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor l'escriptora Almudena Grandes als 61 anys" "Una persona ferida després de col·lidir contra un camió a Montfort"