Mor un home en la missa de la Soletat

L'home, sexagenari, es va desplomar a l'entrada de la capella de Cimadevilla, que ha suspés la seua fi de festes

Un home d'uns 60 anys es va desplomar este matí minuts abans de començar la missa de la Solitud en Cimadevilla. Els sanitaris desplaçats a la zona, després de més de mitja hora de reanimacions, res van poder fer per l'home, que sembla que va sofrir una greu indisposició just quan entrava a l'església. El rector, Javier Gómez Cuesta, va decidir suspendre l'homilia de la fi de festes per respecte al finat i veient l'ànim de la resta de feligresos. "Estes coses, quan les vius en directe, et deixen malament. El que millor és que la gent se'n vaja a la seua casa", va reconéixer, apesarat.

La víctima, segons apunten els primers testimonis, residia a Galícia i estava de visita a la ciutat en companyia de la seua dona, que va ser abrigallada per la resta de feligresos després del succeït. Els sanitaris entenen que l'home va morir per mort natural i descarten, en principi, que hagués caigut o sofert cap altre accident. "És una pena, estem tots molt angoixats", va reconéixer Gómez Cuesta.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Veïns de València porten tres nits seguides sense dormir pel botelló" "Un menor de 15 anys posa fi a la vida de la seua família i ho comparteix en internet"