Mor l'empresari Juan Lladró

Juan Lladró un dels fundadors de Lladró ha mort als 91 anys

Imatge de Juan Lladró amb figures de porcellana
Imatge de Juan Lladró amb figures de porcellana | Cedida

Juan Lladró, un dels fundadors de la companyia valenciana de porcellanes, ha mort este dissabte als 91 anys d'edat, segons han confirmat a Europa Press fonts properes a l'empresa situada a Tavernes Blanques, a l'Horta Nord, actualment en mans del grup PHI Industrial. 

Lladró, un dels fundadors

Nascut a Almàssera (València) en 1926, Lladró va fundar l'empresa al costat dels seus dos germans menors en 1953. La marca va iniciar la seua expansió internacional una dècada més tard i des de llavors ha obert filials, les Boutiques Lladró, a Estats Units, Canadà, Austràlia, Japó, Hong Kong, Singapur i països europeus com Regne Unit, Alemanya, Bèlgica o Itàlia. Enguany, després de la venda de PHI, va obrir una 'pop up store' a València. 

Una reconeguda marca de porcellana

La companyia crea totes les seues figures en La Ciutat de la Porcellana, situada a Tavernes Blanques. Les primeres instal·lacions es van inaugurar en 1969 i es van ampliar progressivament amb la implantació mundial de la marca, fins a aconseguir els 100.000 metres quadrats que té en l'actualitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari