Mor esclafat pel cotxe del seu fill en Sax

La víctima estava reparant l'automòbil quan li va caure damunt
Imatge d'arxiu d'un cotxe elevat per a poder ser reparat | pxhere

Este dilluns de vesprada, cap a les 19.50 hores, s'ha produït un accident fatal en el municipi de Sax, en la comarca de l'Alt Vinalopó (Alacant). Tal com ha comunicat del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU), un home s'ha accidentat mentres estava reparant un cotxe en un garatge del carrer de Venezuela de la localitat.

Segons pareix, Emergències ha enviat una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) per a atendre al ferit, a qui li ha caigut el cotxe damunt quan el reparava. L'equip mèdic, quan ha arribat, li ha començat a fer maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada al ferit, de 54 anys, però no han obtingut cap resposta i, per això, han confirmat la seua defunció.

Tal com ha comunicat 'Información', l'accident ha pogut ser causat per una fallada en els gats, que l'home havia col·locat mentres reparava el cotxe del seu fill. L'home, d'origen argentí i pare de dos fills, residia en el municipi des de feia un temps.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Xiquet a punt de morir dessagnat en Nules" "Mata al seu home mentres ell ho grava en València «No saps com sóc de filla de p***»"