Moren cinc persones per ingerir gel hidroalcohòlic

El van comprar amb la presumpta intenció d'embriagar-se

Imatge d'una persona aplicant-se gel hidroalcohòlic a les mans

Cinc persones han sigut trobades mortes en Taourirt (nord-est del Marroc) després d'haver ingerit gel hidroalcohòlic, que van comprar amb la presumpta intenció d'embriagar-se, segons informa este dijous el diari Asabah.

Els gendarmes de Taourirt van trobar primer un cadàver prop d'una carretera, i les investigacions obertes van portar a trobar a altres quatre persones mortes, relacionades amb el primer mort i que patien totes elles alcoholisme.

Els agents van practicar diverses detencions entre els responsables de la venda del gel, que tenien disposades diverses botelles que pensaven vendre com a beguda alcohòlica.

La venda de gel hidroalcohòlic està únicament limitada per a usos sanitaris, al Marroc com en la resta del món, però el seu preu assequible en relació a les begudes alcohòliques, fortament taxades al país, pot explicar el seu ús amb propòsits "recreatius".

Des de l'inici de la pandèmia del coronavirus i la generalització de l'ús de desinfectants sanitaris, s'han registrat casos similars de mort per intoxicació amb gel hidroalcohòlic, des de Rússia als Estats Units.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari