ÚLTIMA HORA

🚨😷 CORONAVIRUS: Confirmats 3 casos més en la Comunitat Valenciana

Moren tres persones més que l'any passat en les carreteres en Setmana Santa, arribant a un total de 30

Les hores més letals, entre les 14 i les 20 hores

El període vacacional de Setmana Santa s'ha tancat amb un balanç pel que fa a morts en carretera pitjor que el de l'any anterior, ja que en 2017 van perdre la vida 27 persones i este 2018 ho han fet 30 des del divendres 23 de març fins a la mitjanit d'ahir. Segons ha informat la Direcció General de Tràfic (DGT), a pesar d'haver-se produït 700.000 desplaçaments menys per carretera que l'any anterior, han augmentat les víctimes.

 

 

La Comunitat Valenciana es troba entre les que més han augmentat el seu nombre de víctimes, 5 més que en 2017 en total, la mateixa xifra que Aragó i una distància considerable de Catalunya, que encapçala este trist rànquing amb 21 morts més que l'any passat.

 

 

 

262 morts en el que va d'any

 

Fins a hui, dia 3 d'abril de 2018, el nombre de persones que han perdut la vida a les carreteres espanyoles a causa d'un accident han sigut 262, una més que les mateixes altures de l'any passat, i respecte al període de Setmana Santa, la majoria s'han produït en vies convencionals, front a les 8 que han ocorregut en autovies i autopistes.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!