Investiguen la mort d'un home amb signes de violència en Tavernes de la Valldigna

Els investigadors contemplen dos hipòtesis
Ara com ara contemplen dos hipòtesis | EP

Este dijous han trobat el cadàver d'un home amb signes de violència en sa casa situada en la localitat de Tavernes de la Valldigna, en la comarca de la Safor (Gandi). A pesar d'això, els primers indicis apunten a que no es tractaria d'un homicidi.

Segons informa 'Levante-EMV', la víctima de 52 anys havia participat el dia d'abans en una baralla en un bar, però les investigacions, ara com ara, consideren que no va morir a conseqüència dels colps. Pel que es contemplen dos hipòtesis diferents: mort accidental o pel consum d'alguna substància.

Alguns veïns de la víctima asseguren que van sentir un fort colp de matinada en les escales i es van trobar amb l'ara mort en terra sagnant. A pesar de què els veïns li van oferir ajuda, ell es va negar a ser atés per un metge. Per això, el van acompanyar fins al llit. L'endemà, en vore que no contestava ningú, avisaren a la Policia Local.

D'altra banda, els antecedents de la víctima, que solia mesclar alcohol amb medicaments, apunten a que podria haver mort a causa del consum d'alguna substància.

El cos ja ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal, a on se li practicarà l'autòpsia que determinarà les causes de la mort. La Policia Judicial de Gandia s'ha fet càrrec de la investigació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Més de tres anys de presó per traficar amb bitllets falsos en Novelda" "Alliberen a tres xiques explotades en una casa de Godelleta"