Tres detinguts per la mort d'un treballador sense contracte en un accident en un viver de Torrent

El difunt és un ciutadà argelià de 25 anys
Manejava maquinària sense la corresponent formació i protecció laboral | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut a tres persones per la seua presumpta implicació en un homicidi imprudent i tres delictes contra els drets dels treballadors.

L'Equip de Policia Judicial d'Alfafar, en la comarca de l'Horta Sud (València), va iniciar este operatiu per a esclarir la defunció d'un treballador accidentat mentres feia labors d'instal·lació d'una estructura d'acer en un viver del terme municipal de Torrent, en la comarca de l'Horta (València).

Després dels primers esbrinaments, es va descobrir que este ciutadà algerià de 25 anys no tenia contracte de treball i manejava maquinària sense la corresponent formació i protecció laboral. A demés, tant el mort com la resta de companys es trobaven en una situació irregular en Espanya.

El responsable del viver va tractar d'ocultar els fets en ordenar la retirada de la màquina llogada i no avisar als servicis d'emergència.

Per estos fets s'ha procedit a la detenció de tres persones amb edats compreses entre els 28 i 59 anys, tots de nacionalitat espanyola, sent els administradors de l'empresa que feia les obres i el propietari del viver, com a presumptes responsables d'un homicidi imprudent i tres delictes contra els drets dels treballadors.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Enorme plantació de 400 plantes de marihuana en Oliva" "Arrastra del monyo a una infermera després de morir un familiar en Alzira"