Dos motoristes moren en diferents accidents en Agullent i Algemesí

Les víctimes tenien 17 i 31 anys
Els fets s'han produït esta nit de dissabte | Pîxabay

Esta nit de dissabte, dos motoristes de 17 i 31 anys han mort en diferents carreteres del territori valencià, un en Algemesí, en la comarca de la Ribera Alta (València), i l'altre en Agullent, en la Vall d'Albaida (València).

Accident en Algemesí

El primer accident s'ha produït en Algemesí, cap a les 21.50 hores, en la carretera CV-515, en direcció a Sueca, en la comarca de la Ribera Baixa (València). El motorista, de 31 anys, se'n ha eixit de la vía perquè ha perdut el control del vehicle i ha sigut arrastrat per un cotxe.

Segons informa el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat Valenciana, ha mobilitzat una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), que només ha pogut confirmar la mort de la víctima.

Accident en Agullent

El segon accident s'ha produït en Agullent, cap a les 22.37 hores, en la carretera CV-666, en direcció a Albaida, a on s'ha produït la caiguda de dos xiques de 17 anys que anaven en un ciclomotor i se'n han eixit de la via. 

Segons informa el CICU, una de les dos xiques ha mort en el mateix moment de la caiguda. D'esta forma, l'altra víctima ha sigut traslladada amb una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) a l'Hospital d'Ontinyent, en la mateixa comarca.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Té als seus treballadors agrícoles sense alta en la Seguretat Social en Benicarló" "Dos robatoris amb violència a repartidors de pizza en Orihuela"