Nombrosos famosos s'uneixen per a defensar la llengua àrab

Mercedes Milá, Carme Chaparro, Fernando Ramos entre altres personatges coneguts recolcen la unitat d'àrab en el Ejido

Íñigo González, ex concursant de Gran Hermano 1

El Boja elimina unitats d'àrab en el Ejido, unitats d'anglès a Màlaga i unitats d'italià en Macael.
Íñigo Gonzálezperiodista i professor de l'Escola oficial d'Idiomes de Granada, inicia una campanya per a evitar el cessament de l'àrab en la EOI d'El Ejido.

Mércedes Mila, Carme Chaparro, el periodista de Televisió Espanyola, Fernando Ramos, diversos concursants de programes de televisió, tant de Telecinco com d'Antena 3 televisió. Amor Romeira, Patricia Ledesma, Carola Alonso, Ivan Madrazo, Alonso de Gran Hermano 2., la guanyadora del bus, Sonia Oliván i el model, cantant i actor Oscar Edú. El popular presentador de Canal Sud, Eduardo Bandera, el col·laborador i presentador de Mediaset, Víctor Sandoval, la periodista valenciana, redactora de València Diari i influencer Susana Pérez i el showman i influencer Mateo Vergara no han dubtat a oferir-se voluntaris i donar suport a la campanya iniciada i impulsada pel professor de l'Escola Oficial d'idiomes, Íñigo González que al seu torn, és conegut pel gran públic per la seua participació en programes tan populars com "Gran Hermano", "Gran Hermano VIP" o el mític "Crónicas Marcianas".

En l'Instagram del ex Gran Hermano Íñigo Sosa ja es poden vore alguns vídeos de recolzament com per exemple el de la popular periodista Carme Chaparro.

O la ex Gran Hermana Carola Alonso.

En la campanya, tot el professorat andalús d'àrab mostra el seu rebuig al cessament d'esta unitat de l'Escola Oficial d'Idiomes del Ejido. Han remés i signat una carta a la Conselleria d'Educació, mostrant la importància que té l'àrab a les aules d'Andalusia. A més, han iniciat una campanya per a fomentar l'ensenyament de l'àrab més enllà de les escoles oficials i aplicar-les en els centres de Secundària de tota la regió.


La carta explica ben bé el que sol·liciten

I la carta comença així: El professorat de llengua àrab de les Escoles Oficials d'Idiomes i Centres d'Ensenyament Secundari d'Andalusia, després d'haver tingut coneixement de la decisió de la Conselleria d'Educació i Esport d'eliminar el Nivell Bàsic i per tant el Departament al complet de llengua àrab a l'Escola Oficial d'Idiomes d'El Ejido (Ordre publicada en BOJA del divendres 26 de març de 2021), volem manifestar
el nostre DESACORD I REBUIG, que a continuació tractem d'argumentar, davant esta decisió. 


En una de les parts de la carta està escrit el que clarament sol·licitenRevocar de manera urgent la decisió d'eliminar el Nivell Bàsic i per tant el Departament d'àrab de l'Escola Oficial d'Idiomes d'El Ejido. Igualment, ens posem a la disposició d'esta Conselleria per a traslladar quanta informació i saber requeresca sobre la situació d'esta llengua en els Centres d'Ensenyament Secundari i les EEOOII de la nostra Comunitat amb l'objectiu d'aprofitar millor els recursos disponibles, millorar el seu ensenyament i, si fos considerat oportú, compartir amb la mateixa actuacions que puguen revertir positivament en l'anterior…

Una carta que és molt extensa i que ens han facilitat a València Diari. Ara sols esperem que aconseguisquen el seu objectiu.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari