El pare dels xiquets assegura a la Guàrdia Civil que "estan tots morts"

Una baralla entre els pares va precedir a la desaparició dels xiquets

Dos menors, un bebé de mesos i el seu germà de tres anys, han desaparegut a Godella, Horta Nord. Més de 150 efectius de la Guàrdia Civil, la Policia Local i de Protecció Civil, al costat de diversos gossos de la Unitat Canina de la Benemèrita, estan realitzant diverses batudes per la zona buscant als dos xiquets desapareguts.

Cal desatacar que durant la inspecció policial en el lloc, s'han trobat rastres de sang, un indici que ha deixat molt preocupats als cossos de seguretat. Els pares estan prestant declaració en dependències policials a Montcada (València). Les forces i cossos de seguretat han reforçat el dispositiu per a tractar de trobar als menors, centrat en la localitat de Godella i en altres pròximes.

Una baralla entre els pares va precedir a desaparició dels menors de Godella

Una baralla entre els pares va precedir a la desaparició dels dos xiquets de Godella , un de pocs mesos d'edat i un altre de tres anys, que estan sent buscats per un ampli operatiu de la Guàrdia Civil que inclou gossos i un helicòpter, segons han informat a València Diari fonts de la investigació.

A conseqüència d'aquesta baralla, al sembla, la dona va abandonar el domicili familiar i, l'home es va quedar amb els xiquets, segons han indicat les mateixes fonts. Tant el pare com la mare estan actualment prestant declaració en la caserna de la Guàrdia Civil de Montcada . En l'operatiu de cerca participa un helicòpter de la Guàrdia Civil, patrulles amb gossos, membres de protecció civil i agents de la Policia Local de Godella, ha informat l'alcaldessa d'aquesta localitat, Eva Sanchis.

 

El pare dels menors assegura que els xiquets estan morts

Segons ha informat el cap d'investigació de La Sexta, Manuel Marlasca, en acudir la Guàrdia Civil a la casa ocupada on vivien la familia el pare ha respost que havia tingut una discussió amb la seua dona i després de diverses contradiccions ha aribat a dir: "No es preocupen, estan tots morts". 

Més tard, l'home ha explicat que la dona li ha dit que se'n anava al fons de la piscina a reencontrar-se amb els seus fills. 

Els pares estan ara mateix declarant en la caserna de la Guàrdia Civil de Montcada però no donen informació i la seua versió és molt contradictòria. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!