Li pega al seu fill al cap amb un bat de beisbol en València

L'agressió va vindre motivada perquè el pare li va demanar diners al fill i el fill no li'n va voler donar
Agents de la Policia Local de València van fer la detenció el dimarts | València Diari

 

Agents de la setena Unitat del Districte del Marítim de València han detingut a un home de 58 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència domèstica contra el seu fill de 23 anys en –suposadament– agredir-lo amb un bat de beisbol perquè el jove s'havia negat a facilitar-li diners quan va arribar a casa en estat d'embriaguesa, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.

Els fets van succeir dimarts passat a les 21.30 hores quan es va requerir a una patrulla des de la Sala del 092 per a que s'acostara a un domicili a on, pel que pareix, s'estava produint una "forta discussió" entre un pare i el seu fill. Una volta en el lloc, van tocar a la porta, que va acabar caiguent al replà a causa de la forta espenta que, des de l'interior, li va pegar l'home que va resultar detingut.

El pare presentava "símptomes evidents" d'estar baix la influència de begudes alcohòliques, a més de tindre un tall al braç dret. En la vivenda es trobava el seu fill –al costat d'un gos de raça perillosa–, que els va facilitar l'accés a l'interior. La casa estava desordenada amb restes de vidres i instruments de cuina escampats per terra com a conseqüència de la baralla que s'havia produït.

En preguntar-li al jove, este els va explicar que, moments abans, s'havia presentat son pare en casa, molt borratxo, demanant-li diners, motiu de l'inici de la discussió. Segons la versió del fill, el pare va començar a insultar-lo i va agarrar un bastó mentres l'amenaçava i arremetia contra ell. El jove, amb tot, va conseguir escapar-se dels colps i llevar-li el bastó.

D'acord amb les declaracions del fill, el pare va continuar tirant-li objectes i coberts i, finalment, va agarrar un bat de beisbol amb el que li va pegar al tors i al cap. Els dos van forcejar i van caure sobre el gos, que va mossegar al detingut en el braç dret. El fill els va explicar que convivien junts però que les amenaces i les agressions eren «constants». De fet, els va manifestar que dos setmanes abans, son pare li va pegar una punyada en la cara i li va produir una bretxa en la cella esquerra, per la qual cosa va haver de ser assistit en un ambulatori a on li van posar tres punts de sutura.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"LAMENTABLE: Abusa repetidament de la filla de 14 anys en València" "Mor Leonardo, el conductor que anava a 180Km/h en València"