Pedro Sánchez centra totes les mirades en l'adéu a Manuel Marín

La raó ha sigut la seua inadequada vestimenta
Imatge de la capella ardent de Manuel Marín. | Esdiario

 

La mort de l'expresident del Congrés dels Diputats, Manuel Marín, ha sigut molt sentida en tota la política espanyola i molts van voler acomiadar-li com cal en la seua capella ardent. Així i tot, la polèmica també va entrar en el Palau de la Carrera de Sant Jerónimo i vi de la mà de Pedro Sánchez.

Imatge de Pedro Sánchez en la capilla ardent. | Esdiario

 

La inapropiada vestimenta de Pedro Sánchez

Quan el líder socialista va entrar en la capella ardent, tots es van girar cap a ell. Sánchez era el tema de murmuració de tots i la raó era la seua vestimenta. Mentre que tots anaven vestits de rigorós dol, Sánchez es va presentar sense corbata i amb un jersei granat que molts van considerar com a inadequat.

Ni les paraules del rei eclipsaren el jersei de Sánchez

El rei Felip VI va dedicar unes paraules a Marín, assenyalant-ho com un «home d'Estat» que va defensar «amb passió» l'interés general i la vocació europea d'Espanya. Així i tot, no va aconseguir robar protagonisme a la vestimenta de Sánchez.

Polèmica en les xarxes

La polèmica va arribar a les xarxes quan dos periodistes, que normalment seguixen al líder socialista, van destacar «la importància de saber què posar-se». Les crítiques no van tardar a arribar, però també hi havia gent que defensava al líder socialista. Sens dubte una polèmica que va enterbolir l'adéu a Manuel Marín.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Colp antidroga a la Safor" "Urgent: Perillosa detenció en l'aeroport d'Alacant-Elx"