Pillen a un camioner d'Alacant que quadruplicava la taxa d'alcohol

El conductor havia d'anar fins a un poble d'Almeria
El conductor quadruplicava la taxa | Pixabay

Un camioner, de 47 anys i veí d'Orihuela, en el Baix Segura (Alacant), que circulava quadruplicant la taxa màxima d'alcohol permesa ha sigut sorprés en Lorca (Múrcia) per la Guàrdia Civil, que ho investiga com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, van informar fonts de la Benemèrita.

Una patrulla de motoristes del Destacament de Trànsit va trobar el seu camió detingut de manera antireglamentària i sense causa justificada en el carril d'eixida de l'autovia A-7 amb direcció a l'Hospital Rafael Méndez de Lorca amb el consegüent perill per a la resta de conductors, que havien de maniobrar per a esquivar-lo.

El conductor va ser sotmés a les proves preceptives de detecció d'alcohol, donant un resultat positiu de 0,56 i 0,57 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat, quatre voltes més de la taxa màxima permesa que en el cas de conductors professionals és de 0,15 mil·ligrams per litre.

El camió procedia d'Alacant amb destinació a un magatzem situat en la localitat de Pulpí (Almeria), a on anava a carregar verdura per a l'exportació cap al Regne Unit. El conductor i les diligències instruïdes han sigut posades a la disposició del jutjat d'Instrucció número 2 de Lorca.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferida en xocar una moto i un cotxe en Alacant" "Greu ferida en un accident entre una moto i un cotxe en Alacant"