La Policia Local d'Alacant denuncia a 50 persones i dissol un botell贸 en ple toc de queda

24 de les 50 sancions s贸n per incomplir la prohibici贸 d'eixir entre les 00.00 i les 06.00 hores
En este control s'han denunciat a un total de 14 persones per incompliment del toc de queda | Ajuntament d'Alacant

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa de qu猫 la Policia Local en el dispositiu de control i vigil脿ncia per a fer front al Covid ha hagut d'intervindre este dijous per a dissoldre un botell贸 que s'havia organitzat en el carrer d'Espoz i Mina, i denunciat a un total de cinquanta persones per desobedi猫ncia de l'estat d'alarma, alcohol猫mies i infraccions de tr脿nsit, de les que 24 sancions s贸n per saltar-se el toc de queda i estar despla莽ant-se sense justificaci贸 per la ciutat.

Segons fonts policials a les 23.00 hores, els Agents de la Unitat Fox de la Policia Local van localitzar en el carrer d'Espoz i Mina, enfront de Tabacalera, a un grup de j贸vens fent un botell贸 il路legal, i els han al莽at tres actes per consum d'alcohol en via p煤blica. En esta mateixa intervenci贸 tamb茅 s'ha al莽at dos actes per infracci贸 a la Llei de Seguretat Ciutadana, una per la tinen莽a de subst脿ncies estupefaents portant haixix, i una altra per la tinen莽a i exhibici贸 d'un ganivet en la via p煤blica.

El regidor de Seguretat, Jos茅 Ram贸n Gonz谩lez, ha demanat una volta m茅s 芦m脿xima responsabilitat a tots, no hem de baixar la gu脿rdia per a evitar contagiar-nos de Covid, i hem de complir el toc de queda i l'煤s de les mascaretes i les mesures de seguretat i higi猫nic sanit脿ries pel b茅 i la salut dels ciutadans per a posar fre a esta pand猫mia禄.

De la mateixa manera, en l'operatiu nocturn de vigil脿ncia i control per al compliment de les mesures de seguretat la Policia Local ha organitzat un control est脿tic de tr脿nsit, en l'avinguda de Juan Bautista Lafora, entre les 00.00 i les 02.00 hores, interceptant a 23 cotxes que han sigut introdu茂ts en el control, comprovant tant les documentacions relatives al vehicle i als seus conductors i passatgers. En este control s'han denunciat a un total de 14 persones per incompliment del toc de queda, que no han justificat cap d'ells els seus despla莽aments passades les 00.00 hores, i a quatre conductors sancionats administrativament, per superar la taxa d'alcohol猫mia reglament脿riament establida.

Una conductora que pr脿cticament ha xocat contra una parada de bus

La Policia Local en el dispositiu nocturn ha imposat 17 den煤ncies per incompliments i infraccions en mat猫ria de vigil脿ncia i disciplina del tr脿nsit, cinc actes per tindre la ITV caducada, huit per falta de segur, dos per passar sem脿fors en fase roja, dos per estacionament indegut, i un total de deu vehicles han sigut retirats al dep貌sit municipal per diferents motius.

Per la seua part els agents mentres feien el control en Juan Bautista Lafora, i cap a les 00.45 hores, han observat com una conductora ha xocat contra la vorera, pujant sobre la mateixa, arribant a frenar molt pr貌xim a la marquesina d'una parada de bus, per貌 sense arribar a col路lidir contra la mateixa, i despr茅s de l'impacte, la roda davantera dreta ha quedat rebentada. La conductora presentava s铆mptomes evidents de trobar-se baix la influ猫ncia de begudes alcoh貌liques, la Policia Local li ha fet les proves, que han donat un resultat positiu, instruint dilig猫ncies per delicte contra la seguretat vi脿ria, i sent citada per a la celebraci贸 de ju铆 r脿pid.

La Policia en mat猫ria d'incompliment del toc de queda, a dem茅s de les 14 actes al莽ades en el control est脿tic, han interposat 10 m茅s en diferents carrers de la ciutat, com ara Serpentina, Quars, Esmeralda, Santa Cruz de Tenerife, Alonso Cano, Jaume II, Calder贸n, Cam铆 de Benimagrell.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Punxa les rodes de 15 cotxes en Sagunt" "Falsifiquen roba i mascaretes en 11 locals de Benidorm"