La Policia desmantella una local de prostitució clandestí en Alacant

S'han alçat un total de sis actes de sanció
Desmantellen un local de prostitució clandestí en plena nit en Alacant | Pixabay

Agents de la Policia Nacional d'Alacant han localitzat una casa situada en un cèntric carrer de la ciutat en la que dones exercien la prostitució de manera clandestina, sense respectar cap classe de mesura sanitària. S'han alçat un total de sis actes de sanció, segons un comunicat.

Els fets es van destapar quan una patrulla que es trobava de servici durant la passada matinada va observar un taxi que es trobava fent el trasllat d'un home fora de l'horari permés de mobilitat de persones. Els policies es van donar compte que, davant de la presència policial, este vehicle va començar a fer un itinerari sense molt de sentit, motiu pel que li van fer  un seguiment discret per a conéixer el seu destí.

Una volta finalitzat el trasllat, el passatger va abandonar el taxi, va continuar a peu per una dels carrers cèntrics de la ciutat i es va detindre a l'altura d'un portal, moment en el que va ser interceptat pels agents. En ser preguntat pel motiu de trobar-se transitant a eixes hores no permeses, els va manifestar que es dirigia a una «casa de cites».

S'han alçat un total de sis actes per infracció

Davant d'estes manifestacions, els agents van posar els fets en coneixement de la resta d'unitats i van organitzar un dispositiu per a accedir dins de la casa i comprovar la veracitat dels fets. Per a això, un dels efectius que no vestia d'uniforme es va fer passar per un dels clients i després de tocar a un dels timbres, li van obrir la porta i li van convidar a entrar, fet que li va permetre confirmar que, efectivament, es tractava d'un local a on s'exercia la prostitució amb dones treballant i clients en el seu interior, sense respectar les mesures sanitàries.

Una volta comprovats els fets, els agents van fer una inspecció del lloc i van alçar un total de sis actes per infracció a la normativa sanitària tant a les dones com als clients que allí es trobaven. Igualment, els agents han sol·licitat la clausura del lloc per incompliment de la normativa en matèria d'obertura de locals i establiments públics. El dispositiu ha sigut dut a terme per agents del Grup Operatiu de Resposta de la Comissaria de Districte Centre d'Alacant i de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria Provincial d'Alacant.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Fotos: Greu accident en bolcar un camió en l'A-3" "Greu ferit en un accident de moto en l'A-7"