La Policia evita que una menor de Benidorm se su├»cide despr├ęs de publicar en internet que volia fer-ho

La menor tenia diferents talls en els bra├žos
La menor ho va dir en Tik Tok | Europa Press

Agents de la Policia Nacional han evitat el su├»cidi d'una menor que va publicar les seues intencions en la xarxa social de TikTok. La urgent intervenci├│ ha sigut feta gr├ácies a l'efica├ž col┬Ělaboraci├│ internacional, despr├ęs de rebre la Policia Nacional una informaci├│ procedent de la policia grega que indicava les intencions su├»cides publicades per una jove en la xarxa social. 

La investigaci├│ va comen├žar quan la Divisi├│ de Criminalitat Inform├ática Hel┬Ělena va detectar a una usu├ária de TikTok que estava expressant la intenci├│ de posar fi a la seua vida. Despr├ęs de diferents gestions, els agents grecs van situar a la menor en Espanya i van comunicar els fets a trav├ęs de les unitats nacionals d'INTERPOL a la Divisi├│ de Cooperaci├│ Internacional de la Policia Nacional, a fi de comprovar la veracitat dels fets i l'estat de salut de la usu├ária.

Una volta analitzada la informaci├│ per part dels agents especialitzats en Espanya, es van fer r├ápides gestions fins a saber que es tractava d'una menor d'edat, de nacionalitat belga, i amb casa en una localitat de Benidorm, en la Marina Baixa (Alacant). R├ápidament, agents destinats en la pr├▓xima de Benidorm es van despla├žar fins a la direcci├│ a l'efecte de comprovar l'estat de salut de la jove.

Una volta en la casa de la menor, i entrevistats amb els seus pares, els policies van comprovar que les intencions su├»cides eren veraces, ja que tenia marques de talls en les dos nines. Per tal motiu es va sol┬Ělicitar la pres├Ęncia de servicis sanitaris en el lloc i, amb l'autoritzaci├│ dels progenitors, va ser traslladada a un hospital per a la seua valoraci├│ i tractament.

📸 L'actualitat valenciana en im├átgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far├á? Seguix-nos en Instagram!

"Condemnen a un home per abusar de la seua filla, menor d'edat, en Val├Ęncia" "Greu ferit en un accident de moto en Torrechiva"