Un traficant de drogues agredeix a un Policia quan anava a ser detingut a Alacant

El detingut va agredir a un agent policial mossegant-li al braç quan es disposava a posar-li els grillons
Policia Local Alacant discover | Ajuntament d'Alacant

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que els agents del Grup Operatiu d'Intervenció Ràpida de la Policia Local van detindre al carrer Lugo, a un presumpte traficant de drogues, un home de 50 anys, que va agredir a un agent mossegant-li al braç quan es disposava a posar-li els grillons per a introduir-lo en la patrulla.

El detingut ha quedat a disposició judicial per un presumpte delicte contra la salut pública i tinença d'estupefaents, així com atemptat contra l'autoritat, al qual li va ser intervingut un total de 97,5 grams de cocaïna, que portava ocult, i 185 euros fraccionats en bitllets.

Els fets van ocórrer en la passada vesprada, cap a les 18.55 hores, quan els agents van donar l'alt a un vehicle que era sospitós després d'una investigació policial, per estar relacionat amb presumptes delictes contra la salut pública i ser un presumpte punt de tripijoc i sovintege de drogues.

Troben restes de marihuana i cocaïna

Per tals fets, els agents van procedir a parar el vehicle i a identificar als ocupants, trobant restes de marihuana i cocaïna, motiu pel qual se'ls indica que s'anava a procedir a realitzar una inspecció de seguretat, localitzant ocult a la roba interior d'una de les persones, diners en efectiu fraccionats en bitllets xicotets, un blíster, i substància pulverulenta que va ser identificada pel seu propietari com a cocaïna amb un pes pròxim als cent grams.

Segons fonts policials, aquesta persona des de l'inici de la intervenció adopta una actitud poc col·laborativa i agressiva, arribant al punt que quan els agents procedeixen a la seua detenció i col·locaran els grillons, mossega al braç a un dels policies, ocasionant-li lesions.

Per tals fets els agents van detindre a aquesta persona, home de 50 anys per un presumpte delicte contra la salut pública i tinença d'estupefaents, així com atemptat contra l'autoritat, que va ser informat dels motius de la seua detenció, així com els drets que li assisteixen, i lloc a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Intervenen al presumpte assassí de Florina una forta suma de diners d'origen desconegut" "Tres detinguts a Cocentaina per robar catalitzadors de vehicles"