La Policia Local d'Alacant investiga dos incendis en un cotxe i un arbre

L'actuació dels bombers ha evitat que el foc arribara a les cases
S'han produït esta matinada | Ajuntament d'Alacant

Els bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) s'han mobilitzat per a extingir dos incendis que han tingut lloc esta matinada de dimarts en Alacant. El primer d'un arbre s'ha originat en vial dels Xiprers i posteriorment, s'ha cremat un cotxe en el carrer del Pare Belda. Ara la Policia Local investiga l'origen dels dos focs per si foren intencionats i evitar nous danys.

Segons fonts policials el primer incendi ha tingut lloc cap a les 00.05 hores, quan una trucada telefònica rebuda en la central de Radi de la Policia Local, informava el servici Nocturn que un arbre de grans dimensions estava cremant-se. Immediatament s'ha desplaçat una unitat de bombers amb sis efectius, que han evitat que l'arbre es cremara per complet.

De la mateixa manera, hores més tard s'han mobilitzat els cossos de seguretat de Policia i Bombers alertats, cap a les 03.00 hores, per un altre incendi, en esta ocasió d'un cotxe. El motor ha començat a cremar-se per causes que investiga la Policia Local.

Els bombers han desplegat diferents línies d'aigua per a atacar les flames que s'estenien amb celeritat devorant el cotxe, i protegir les cases pròximes, evitant que el foc arribara als arbres d'un jardí privat d'una de les cases. La Policia Local ha retirat amb una grua al dipòsit municipal el vehicle que ha quedat calcinat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Arriba una pastera amb 15 persones a Teulada" "Rescaten a dos xiques que havien quedat atrapades en la Serra Grossa d'Alacant"