La Policia Local de Almassora descobrix en una nau el material deportiu furtat en un gimnàs

L'amo de la nau ha sigut detingut
El material estava tapat en una lona | Pixabay

Este dissabte, cap a les 19.00 hores, la Policia Local d'Almassora, en la Plana Alta (Castelló), va resoldre la desaparició del material robat en un gimnàs feia uns dies. L'amo del centre deportiu va reconéixer els aparells després de què els agents els descobriren en el carrer dels Desamparats en el polígon empresarial La Plana tapats amb una lona. 

Segons informa 'El periòdic', a la seua arribada, observaren la porta oberta i a quatre persones, presumptament camiones, que estaven dins i indiquen que estan fent temps per a eixir però que el propietari no està.

Després de requerir la presència de l'amo, els agents identifiquen a totes les persones i, durant el registre observen una zona tapada amb una lona que ocultava una gran quantitat d'aparells de gimnàs. 

D'esta manera, els agents municipals, que tenien coneixement del robatori en un centre deportiu, contacten amb el propietari i reconeixen el material. Com a conseqüència, l'amo queda detingut i traslladat a les diligències de la Guàrdia Civil per a que puga fer-se càrrec del cas.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor el pilot Arturo Tizón d'un infart mentres anava en bici" "Assaltat en un encontre d'una web de cites en Sant Vicent del Raspeig"