La Policia Local de Almassora descobrix en una nau el material deportiu furtat en un gimnàs

L'amo de la nau ha sigut detingut
El material estava tapat en una lona | Pixabay

Este dissabte, cap a les 19.00 hores, la Policia Local d'Almassora, en la Plana Alta (Castell√≥), va resoldre la desaparici√≥ del material robat en un gimn√†s feia uns dies. L'amo del centre deportiu va recon√©ixer els aparells despr√©s de qu√® els agents els descobriren en el carrer dels Desamparats en el pol√≠gon empresarial La Plana tapats amb una lona. 

Segons informa 'El peri√≤dic', a la seua arribada, observaren la porta oberta i a quatre persones, presumptament camiones, que estaven dins i indiquen que estan fent temps per a eixir per√≤ que el propietari no est√†.

Despr√©s de requerir la pres√®ncia de l'amo, els agents identifiquen a totes les persones i, durant el registre observen una zona tapada amb una lona que ocultava una gran quantitat d'aparells de gimn√†s. 

D'esta manera, els agents municipals, que tenien coneixement del robatori en un centre deportiu, contacten amb el propietari i reconeixen el material. Com a conseq√ľ√®ncia, l'amo queda detingut i traslladat a les dilig√®ncies de la Gu√†rdia Civil per a que puga fer-se c√†rrec del cas.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Mor el pilot Arturo Tizón d'un infart mentres anava en bici" "Assaltat en un encontre d'una web de cites en Sant Vicent del Raspeig"