La Policia Local desallotja dos festes en cases en Alacant

Els inquilins han sigut sancionats
Han sigut sancionats | Pexels

La Policia Local d'Alacant ha desallotjat i dissolt dos festes en cases esta matinada de dijous que s'estaven celebrant en el carrer de Rabasa i l'avinguda d'Alcoi. A demés, ha sancionat a tretze persones per desobediència, dins dels dispositius nocturns amb inspeccions, vigilància i controls organitzats per a garantir l'estat d'alarma i el compliment de les mesures de seguretat i salut per a fer front a la pandèmia a Alacant.

La Policia ha sigut alertada cap a les 23.45 hores, a través de diferents cridades que denunciaven sorolls i no podien descansar perquè un inquilí d'una casa estava fent una festa. Els agents s'han mobilitzat immediatament fins al lloc i han vist que diferents persones estaven celebrant una festa. Per eixe motiu els ha identificat i denunciat per infracció a l'ordenança municipal sobre protecció contra sorolls i vibracions d'Alacant, amb una sanció de 750 euros.

De la mateixa manera, els agents han intervingut passades les 02.30 hores d'esta matinada en una altra casa després de diferents telefonades de veïns a on els agents han comprovat que estava la música molt forta i se celebrava una festa dins d'un pis. Una volta allí, els agents han demanat als inquilins que la llevaren, i han sigut sancionats.

En este últim cas, la Policia ha comprovat que en la festa hi havia més de sis persones, i dos dels convidats no convivien en la vivenda, pel que han sigut denunciats per trobar-se fora de sa casa, incomplint l'horari establit pel toc de queda, sense causa justificada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos conductors ferits en xocar els cotxes en Alacant" "Agredix a una dona amb botelles de vidre en Alzira"