ÚLTIMA HORA

🚨😷 CORONAVIRUS: Confirmats 3 casos més en la Comunitat Valenciana

La Policia Nacional deté a la cuidadora d'una dona de 86 anys per estafar-la

Realitzava les extraccions de diners en un caixer amb la llibreta de la víctima

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 38 anys, d'origen espanyol, com a presumpta autora d'un delicte d'estafa després de realitzar nombroses extraccions de diners de diferents quantitats del compte bancari d'una dona de 86 anys, a la qual s'engarregava de cuidar. La quantitat estafada ascendeix a 21.100 euros. 

 

  

  

Les recerques es van iniciar per part de la policia en tenir coneixement que a una dona d'avançada edat i mobilitat reduïda li havien desaparegut 21.100 euros del seu compte bancari, possiblement realitzant extraccions en efectiu des d'un caixer automàtic. La dona sospitava de la seua cuidadora ja que és l'única persona que tenia accés al seu compte i la que li acompanyava a retirar l'efectiu en finestreta.

 

 

  

  

Durant les recerques, els agents van esbrinar que en el període comprès entre novembre de l'any 2016 i juny de l'any 2017, hi havia diferents extraccions de diners de diverses quantitats, totes en el mateix caixer automàtic, utilitzant la cartilla bancària de la víctima. 

 

La cuidadora era l'única persona amb accés a eixe compte bancari

Continuant amb les recerques, els policies van constatar que la cuidadora havia deixat d'anar al domicili al juliol de l'any 2017, en la mateixa data que la víctima es va percatar que no podia fer front als seus pagaments ja que no quedaven diners en el seu compte bancari.

 

Com a conseqüència de les recerques els policies, la cuidadora va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'estafa. Ara, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!