La Policia Nacional deté en dos mesos a 19 persones per falsedat documental

S'ha incrementat la vigilància en l'aeroport de València després de detectar nombrosos documents falsos per a sobrepassar la davantera

Agents de la Policia Nacional han detingut entre octubre i novembre a 19 persones, d'origen albanes i iranià, com a presumptes autors d'un delicte de falsedat documental. Tots ells portaven documents falsos de diferents països de la UE, en trànsit per Espanya i amb destinació final Regne Unit.

Els fets s'han anat produint els últims dos mesos, quan s'ha detectat per part dels policies en l'aeroport de València, a persones amb documentació falsa (passaports, cartes d'identitat, permisos de conduir) de diferents països de la Unió Europea, com Grècia, Polònia , Itàlia o Croàcia, portats per ciutadans de nacionalitat albanesa o iraniana, els quals es trobaven en trànsit a Espanya i pretenien arribar al Regne Unit.

Les documentacions falsificades són de països que no requereixen l'obtenció de visat per a entrar al Regne Unit, així com un número elevat dels permisos de conduir falsificats porten habilitada la llicència per a poder conduir vehicles tipus camió. Segons els investigadors el valor de la documentació falsificada en el mercat il·lícit estaria entre els 2000 i 3000 euros.

Arran d'estos fets s'ha incrementat la vigilància i els controls en el lloc fronterer de l'aeroport de València, a fi de pal·liar estos esdeveniments.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un xiquet de 5 anys és presumptament assassinat a cops per la mare i la seua núvia" "La Policia de Sant Vicent salva la vida a un xiquet de 10 anys"