La Policia Nacional deté a un home reclamat per les autoritats judicials peruanes

El fugitiu era membre d'una organització criminal a la qual hauria posat a disposició una empresa dedicada a la importació de lluç, amb la qual podria haver tret del país fins a 1000 quilos de cocaïna

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) a un home de 56 anys d'origen espanyol, al qual li constava una ordre de detenció per a extradició emesa per les autoritats judicials peruanes a través Interpol, després de participar en una organització criminal dedicada al tràfic de cocaïna.

La detenció es va produir sobre dos quarts d'onze del matí, quan els agents van acudir a un establiment hoteler de la localitat valenciana de Gandia, després de ser alertats que podria trobar-se allotjat un home amb una reclamació internacional en vigor.

En el lloc, els agents van realitzar les gestions pertinentsvan comprovar que l'home tenia en vigent una ordre de cerca i detenció per a extradició emesa per les autoritats judicials peruanes a través d'Interpol. Pel que sembla, l'home hauria participat com a membre en una organització criminal dedicada al tràfic de cocaïna.

Segons les perquisicions policials, el fugitiu hauria posat a la disposició de l'organització criminal una empresa dedicada a la importació de lluç des del Perú, que hauria servit per a treure del país més de 1000 quilos de cocaïna.

Finalment, l'home va ser detingut per tenir en vigor una ordre de detenció per a extradició emesa per Interpol. L'arrestat ha passat a disposició judicial, a l'espera que s'inicien els tràmits d'extradició.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El vídeo de la pallissa a Samuel mostra que va ser linxat fins a la mort" "Altres dos menors detinguts per l'assassinat de Samuel Luiz"