La Policia Nacional deté a vuit persones en tres operacions policials contra el tràfic de drogues

Els agents han localitzat una plantació de marihuana indoor en un habitatge d'Albal, on han intervingut 10 quilos d'esta substància estupefaent, a més d'un revòlver, una pistola d'aire comprimit i un ganivet de caça

La policia amb el material que ha sostret| Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València i en la localitat d'Albal a un total de vuit persones, tres homes i cinc dones, d'entre 28 i 72 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autores d'un delicte de tràfic de drogues, en tres operacions policials contra la producció i distribució de substàncies estupefaents.

En total, els agents han intervingut 38 grams d'heroïna, uns 10 quilos de marihuana, 45 grams d'haixix, més de 4.000 euros, així com un revòlver, una pistola d'aire comprimit i un ganivet de caça, entre altres efectes.

Les recerques han estat dutes a terme pel grup de Policia Judicial de la Comissaria del districte valencià de Trànsits i han permés localitzar un domicili de la capital del Túria des del qual es traficaria amb heroïna, així com desmantellar una plantació indoor de marihuana, situada en un habitatge de la localitat valenciana d'Albal; i un punt de venda d'esta substància estupefaent, situat en un pis de València.

Després d'un dispositiu de vigilàncies i seguiments, els agents van constatar que en un habitatge, un matrimoni i les seues filles podrien estar distribuint heroïna. Finalment, van registrar el domicili, localitzant i intervenint 38 grams d'heroïna i 2.219 euros. Els investigadors van detenir als quatre sospitosos com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

Els agents també van esbrinar que en un altre pis de València una mare i el seu fill estarien distribuint marihuana. Després de diverses recerques, van registrar el domicili, on van intervenir 45 grams de marihuana en cabdell, 145 euros i van detenir als dos sospitosos.

Finestres tapades i càmeres de videovigilància

La plantació de marihuana d'Albal va ser detectada pels investigadors, després d'adonar-se que d'un habitatge provenia una forta olor a esta substància i observar tres aparells d'aire condicionat que sempre estaven funcionant. A més, les finestres es trobaven tapades hermèticament per a ocultar l'interior i els sospitosos havien instal·lat càmeres de videovigilància.

En el registre d'este habitatge, els policies van intervenir 10 quilos de marihuana, 45 grams d'haixix, 1.685 euros, a més d'un revòlver, una pistola d'aire comprimit i un ganivet de caça. Els agents van detenir a una parella com a presumpta autora d'un delicte de tràfic de drogues, tinença il·legal d'armes i defraudació de fluid elèctric.

Sis dels detinguts, la majoria d'ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial, mentre que els altres dos han estat posats en llibertat una vegada sentits en declaració, després de ser advertits de la seua obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siguen requerits. Es dóna la circumstància que una de les arrestades, a més, tenia en vigor una ordre de detenció i ingrés a la presó per l'Audiència Provincial de València.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari