Presó per agredir a un home amb unes tisores després de discutir per menjar en Ontinyent

La víctima va tardar més de 440 dies en curar-se
Imatge d'arxiu | PIXABAY

 

La secció quarta de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a una dona a un any de presó per ferir a un home amb unes tisores després de mantindre una discussió pel menjar que hi havia en uns contenidors de fem.

 

D'eixa manera consta en la sentència, facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), en la que els jutges condemnen a la dona per un delicte lleu de lesions i un altre delicte de lesions per imprudència. Al costat de la pena de presó, se li imposa indemnitzar a la víctima amb 63.285,02 euros.

 

Els fets es remunten al 4 d'octubre de 2017, al costat d'uns contenidors situats en el carrer del Pintor Josep Segrelles de la localitat d'Ontinyent, en la Vall d'Albaida (València). La condemnada es trobava allí al costat d'altres persones buscant menjar, entre les que estava la víctima, de 38 anys.

 

Agressió amb unes tisores

En un moment determinat, es va iniciar una discussió entre els dos motivada pel repartiment del menjar que hi havia en els contenidors. En el transcurs de la mateixa i després d'un canvi d'impressions, la dona va agafar la seua motxilla i va colpejar a la víctima en la clavícula esquerra.

 

La dona sabia que dins de la motxilla hi havia unes tisores de poda, d'uns 19 centímetres de longitud, tancades, i era conscient de les conseqüències lesives per a la integritat física de la víctima. A conseqüència del colp, les tisores van impactar contra la zona clavicular esquerra de la víctima i se li van clavar.

 

L'home va patir diferents lesions que van requerir per a la seua sanitat, a demés d'una primera assistència facultativa, tractament mèdic d'hospitalització i intervenció quirúrgica, pel que va tardar 411 dies a curar-se.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!