El príncep Carlos de Hohenzollern perd la vida després de caure del vintè primer pis d'un hotel

L'home de 39 anys portava quatre anys en la presó després de ser condemnat per un delicte de frau
Imatge del príncep Carlos Patricio Godehard de Hohenzollern. | Cedida

El príncep Carlos Patricio Godehard de Hohenzollern ha perdut la vida quan tan solament li quedaven quatre mesos per a disfrutar de la llibertat absoluta. El jove pertanyia a una família de gran poder a Alemanya, però va haver d'apartar-se d'ella després de ser condemnat a presó per un delicte de frau.

  

  

Cal assenyalar que divendres passat, 23 de febrer, se li va concedir al jove de 39 anys un permís de finalització de setmana perquè disfrutara lluny de la presó, ja que la proximitat de la fi de la seua condemna li donava l'oportunitat d'estar lliure cada cert temps. Per açò mateix, el príncep va aprofitar la seua eixida del centre penitenciari de Euskirchen en Renania del Nord-Westfàlia per a viatjar fins a la ciutat alemanya de Frankfurt.

El jove va conduir fins a la zona i es va allotjar en el luxosos Hotel Intercontinental. L'home en arribar al lloc, en canvi d'anar a la seua habitació, es va dirigir al terrat de l'hotel, situada en el vintè primer pis de l'edifici i una vegada allí va saltar la tanca de la zona del restaurant i es va precipitar al buit. Va caure més de 60 metres d'altura que van acabar en la seua mort de forma instantània.

  

  

podria deure's a un possible suïcidi

  

  

El pròxim mes de juny era la data en què el príncep anava a signar la seua llibertat
Imatge del príncep Carlos Patricio Godehard de Hohenzollern. | Cedida

 

Va estafar a diversos clients 

L'home va utilitzar els comptes milionaris del seu progenitor per a associar-se amb un empresari per a la creació d'una associació dedicada a temes de comunicació de béns de luxe que va anar un total fracàs.

  

  

Aqueixa ruïna li va portar a delinquir i va estafar a diversos clients als quals els assegurava que realitzava transaccions a fons d'inversió segurs, però eren completament inexistents i ficticis.

  

  

en 2014, va arribar la condemna de quatre anys per frau que estava complint actualment.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"AL·LUCINA: Una dona rifa sa casa amb paperetes de 5 euros a la Comunitat Valenciana" "URGENT: Primera mort per culpa del temporal de neu a Espanya"