Raquel Bollo torna a la televisió convertint-se en col·laboradora de 'Viva la Vida'

L'ex de Chiquetete tornarà a treballar en un plató de Telecinco després de 13 mesos de deixar 'Sálvame'
Raquel Bollo participarà a 'Viva la vida' de Telecinco | Telecinco

 

Raquel Bollo va ser un dels personatges més mediàtics de la televisió durant la seua  etapa com a col·laboradora al programa de Telecinco 'Sálvame'. Durant molts anys va crear amistats i també algun que un altre enemic, fins que finalment va decidir dir adéu a l'espai.

Després d'això, Bollo va acabar desapareixent de la televisió. Va admetre que no podia més per les diverses polèmiques en les quals es va veure embolicada. Des de llavors, poc s'ha sabut de Raquel, a part dels seus problemes econòmics i de la seva nova vida al costat d'un empresari anomenat Mariano Jorge Gutiérrez.

Raquel Bollo amb Toñi Moreno. | Telecinco

 

Torna a Telecinco

Malgrat els seus problemes, l'ex de Chiquetete sembla que ha tirat endavant i després de celebrar la majoria d'edat de la seua  filla, ara té un altre gran motiu de celebració, el seu retorn a televisió com a col·laboradora. Segons es va anunciar  en la vesprada del dissabte al programa 'Viva la vida', Raquel Bollo formarà part dels col·laboradors d'este  espai presentat per Toñi Moreno.

  

  

«He sentit molts records i sentiments, emocions»

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última Hora: Un jove de 14 anys mata al seu germà de 19 a Alacant" "GRAN TRAGÈDIA: Celia, la dona que no va despertar de la seva anestèsia en un hospital de Madrid"