Rescaten a tres gossets abandonats en Manises i salven a altres dos en risc d'atropellament en Pedralba

Dos gossets estaven perduts i desorientats per una autovia
Dos dels gossets estaven en risc d'atropellament | GVA Justícia

El grup de Medi Ambient de la Policia de la Generalitat ha rescatat a tres gossets abandonats en el polígon de la Cova de Manises, en la comarca de l'Horta (València), i ha salvat a altres dos que es trobaven perduts i desorientats, en risc de ser atropellats en l'autovia d'Ademús, a l'altura de Pedralba, en la comarca dels Serrans (València).

Els agents atenen dins dels seus servicis ordinaris diferents atencions a telefonades que alerten sobre l'existència d'animals de companyia abandonats, ferits o perduts i que, una volta rescatats, són entregats a diferents centres de protecció animal del territori valencià, segons ha indicat la Generalitat en un comunicat.

La majoria dels avisos es canalitzen a través del telèfon d'Emergències 112 Comunitat Valenciana, que durant l'any 2020 ha atés un total de 14.988 crides sobre casos d'animals abandonats i ferits. D'elles, 7.861 es referien a animals domèstics com a gossos o gats. A demés, es van rebre altres 2.521 crides referents a espècies protegides, com a àguiles, falcons o garses.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit en xocar un camió i una furgoneta en Altea" "Ferit en un greu accident entre dos camions en l'A-3"