Rescaten a dos xics perduts en la Serra Gelada després de cinc hores d'excursió

Els xics han sigut traslladats il·lesos fins al port de Benidorm
Els xics portaven 5 hores d'excursió | Viquipèdia

Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han rescatat a dos xics que després de cinc hores d'excursió s'havien perdut en la Serra Gelada, que s'estén per diferents localitats de la comarca de la Marina Baixa. Segons ha informat este cos de seguretat, l'operatiu de rescat s'ha iniciat cap a les 20.20 hores del dimarts i ha acabat a les 05.30 hores de la matinada de dimecres.

Es tractava de dos xics, de 21 i 31 anys, que després de cinc hores de caminada des de la localitat de Benidorm pels penya-segats han anat a parar fora de la senda, entre les roques dels penya-segats, a l'altura de la localitat de Teulada.

Els bombers han hagut d'usar els drons de rescat per a trobar als xics i, per la posició en la que es trobaven, s'ha hagut d'accedir a ells des del penya-segat per la mar usant una embarcació de la Policia Local de Benidorm. El rescat ha acabat a les 05.30 hores i els xics han sigut traslladats il·lesos fins al port de Benidorm. En l'operatiu han participat dos drons, una Unitat de Comandament de Prefectura (UMJ) amb sergent i dos bombers del grup de rescat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta en Vinaròs: L'ocupació il·legal de cases sembra el caos entre els veïns" "Pillen 'in fraganti' en Chiva a dos persones amb 6 quilos de cocaïna"