Rescaten a huit persones d'una llanxa afonada en l'illa de Tabarca

La llanxa ha sigut recuperada per l'empresa de lloguer a la que pertanyia
No s'han lamentat danys personals de consideració | Wikipedia

La Policia Local d'Alacant, amb suport de la dotació del Servici de la Reserva Marina de Tabarca, en l'Alacantí (Alacant), ha auxiliat este dissabte als ocupants d'una llanxa que es va afonar mentres estava anclada passades les boies a uns 180 metres de la platja central de l'illa amb huit ocupants a bord, tots majors d'edat i residents en Alacant.

L'embarcació oficial ha acudit a l'auxili conseguint rescatar als seus ocupants amb ajuda també d'altres embarcacions que es trobaven pròximes i remolcant l'embarcació fins a la platja, a on va quedar encallada.

La llanxa ha sigut recuperada per l'empresa de lloguer a la que pertanyia posteriorment. No s'han lamentat danys personals de consideració, excepte el trencament d'algun os de la mà dreta del patró de l'embarcació, que ha sigut atés pel servici mèdic en el lloc sanitari de l'illa i remés al servici hospitalari d'Alacant per al seu tractament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Desmantellen una red dedicada a obtindre el permís de conduir de manera fraudulenta" "Un home ferit greu en ser atropellat en la N-332"