Rescaten a huit persones d'una llanxa afonada en l'illa de Tabarca

La llanxa ha sigut recuperada per l'empresa de lloguer a la que pertanyia
No s'han lamentat danys personals de consideraci√≥ | Wikipedia

La Policia Local d'Alacant, amb suport de la dotaci√≥ del Servici de la Reserva Marina de Tabarca, en l'Alacant√≠ (Alacant), ha auxiliat este dissabte als ocupants d'una llanxa que es va afonar mentres estava anclada passades les boies a uns 180 metres de la platja central de l'illa amb huit ocupants a bord, tots majors d'edat i residents en Alacant.

L'embarcaci√≥ oficial ha acudit a l'auxili conseguint rescatar als seus ocupants amb ajuda tamb√© d'altres embarcacions que es trobaven pr√≤ximes i remolcant l'embarcaci√≥ fins a la platja, a on va quedar encallada.

La llanxa ha sigut recuperada per l'empresa de lloguer a la que pertanyia posteriorment. No s'han lamentat danys personals de consideraci√≥, excepte el trencament d'algun os de la m√† dreta del patr√≥ de l'embarcaci√≥, que ha sigut at√©s pel servici m√®dic en el lloc sanitari de l'illa i rem√©s al servici hospitalari d'Alacant per al seu tractament.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Desmantellen una red dedicada a obtindre el permís de conduir de manera fraudulenta" "Un home ferit greu en ser atropellat en la N-332"