Rescaten a una xica retinguda en contra de la seua voluntat per la seua exparella en Tavernes de la Valldigna

Els agents han detingut al responsable, que tenia una ordre d'allunyament
La xica tenia ansietat després dels fets | ACN

Esta matinada de la Nit de Cap d'any, la Gu√†rdia Civil ha rescatat a una dona que estava retinguda contra la seua voluntat per la seua exparella en una casa de Tavernes de la Valldigna, en la Safor (Val√®ncia). 

Segons informa 'Las Provincias', el responsable tenia una ordre d'allunyament i ha sigut la pr√≤pia v√≠ctima, una xica de 30 anys, la que ha donat l'av√≠s als agents. Pel que pareix, la seua exparella l'havia tancat en una habitaci√≥ despr√©s d'agredir-la i amena√ßar-la amb matar-la si donava part a la Policia o la Gu√†rdia Civil.

En una de les cridades a les forces de seguretat, la xica ha relatat que ell li havia donat un colp en la cara i l'havia portada fins a l'habitaci√≥ tirant-li del monyo i arrancant-li part d'ell. A dem√©s li havia posat un ganivet en el coll i l'havia amena√ßada amb matar-la en cas de qu√® arribara la policia. 

La v√≠ctima li ha arribat a dir a l'agent que l'atenia al tel√®fon que pensava tirar-se per la finestra de l'habitaci√≥, en un quart pis, abans de qu√® ell l'assassinara. L'agent li va demanar perm√≠s per a que els efectius que anaven a rescatar-la pogueren entrar per la for√ßa en la casa i tamb√© li va preguntar per les dades de l'agressor.

Els agents que han acudit, han trencat la porta i han detingut a l'home amb rapidesa, per a que no prestara resist√®ncia. A dem√©s, han assistit a la xica que tenia ansietat i erosions en el llavi i en el monyo. 

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Un home ferit en cremar-se un cotxe en la Vila Joiosa" "Cau una banda dedicada al tràfic de drogues en Almussafes"