Rescaten a set persones atrapades en la neu en Chera i Siete Aguas

Hi ha més de mig metre d'altura de neu
50 minuts a peu en la fase final del rescat | Guàrdia Civil

La Gu√†rdia Civil de Requena, en la comarca de la Plana d'Utiel (Val√®ncia), rep av√≠s de COC Val√®ncia donant l'ubicaci√≥ de 4 senderistes atrapats a la mitat de la serra compresa entre les localitats de Chera i Siete Aguas, en la Foia de Bunyol (Val√®ncia).

Immediatament es va establir un dispositiu de localitzaci√≥, format per agents de la Gu√†rdia Civil de Requena, el Grup de Rescat Especial d'Intervenci√≥ en Muntanya (GREIM) de la Gu√†rdia Civil Brigades Forestals i el Grup Especial de Rescat en Altura de Bombers de Val√®ncia.

A les 20.30 hores aproximadament s√≥n localitzats els 4 senderistes extraviats, despr√©s de fer 50 minuts a peu en la fase final del rescat diferents membres de l'operatiu davant la impossibilitat d'accedir amb cotxes per la neu de m√©s de mig metre d'altura.

En el transcurs d'este rescat es localitzen a altres 3 persones que es trobaven atrapades en la neu dins del seu cotxe i sense possibilitat de retorn, a dem√©s de no poder avisar per a sol¬∑licitar ajuda en estar en una zona sense cobertura. Finalment es va poder evacuar a les 7 persones, trobant-se en perfecte estat de salut.
 

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Incendi d'un autob√ļs amb 54 passatgers en Barracas" "Troben material deportiu furtat en un gimn√†s d'Almassora"