Ryanair oferix vols des de València des de 4,89 euros

L'oferta estarà activa sols fins a esta mitjanit

La companyia low-cost Ryanair ha aprofitat que s'acosta el Black Friday per a posar en marxa una nova campanya de preus baixos per a volar de manera econòmica a diverses ciutats d'Europa o inclús Àfrica, des de València. Està previst que dita oferta acabe hui a les 00.00 hores. Esta campanya pretén disparar la venda de bitllets que partixen amb un preu inferior als 5 euros per a volar en gener. Concretament es podrà viatjar a Bari, Pisa, Roma Ciampino, Bolonia, Triesta, Venècia i Treviso per 4,89 euros, i fins a Craiova (Romania) des de 4,98 euros. Per altra banda, amb un cèntim més s'oferixen seients per a viatjar a Berlín-Schönefeld, Brussel·les Charleroi, Düsseldorf Weeze, Edimburg, Eindhoven, Frankfurt International, Fráncfort Hahn, Hamburg, Londres Stanted, Marsella, Oporto, Tenerife Sud i Malta per 4,99 euros.

  

Per un poquet més es pot viatjar a Palma en gener per 5,06 euros així com a Santander, Santiago i Sevilla, per 5,49 euros. A Eivissa l'oferta és per 5,12 euros. Ryanair oferta altres vols internacionals igualment econòmics, a París Beauvais, Turín, Glasgow, Marràqueix o Nàpols per un mica més de 14 euros. Per altra banda, amb uns preus més comuns, es poden trobar altres rutes des de València per preus una mica menors de 40 euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Aparatós accident entre un camió i diversos vehicles sense ferits a la V-30" "Ara mateixa: Caos en el metro de Barcelona"