«És completament insòlit», la reacció de la família de Manolo Escobar a les pretensions de María Eva

La presumpta filla de Manolo Escobar, María Eva, ha aconseguit que admeten la seua demanda a tràmit
María Eva García Figueras | Facebook

 

Com informava este mateix diario, el Jutjat de Primera Instància de Villaviciosa ha admés recentment a tràmit la demanda de paternitat de María Eva García Figueras, una asturiana de 58 anys que assegura que el seu pare és el cantant Manolo Escobar. D'esta manera, la jutge estudiarà les diferents proves per a incorporar a la resolució de la causa.

Ara que la demanda ha entrat a tràmit i existix una possibilitat real que es convertisca en una filla legitima del cantant, 'Ok Diario' s'ha fet ressò de les reaccions de la família del difunt Manolo Escobar.

La família en contra de María Eva

Un dels seus germans, Serafín García Escobar va confessar que tots en la família «estan al·lucinant» i que, ja solament pel fet que s'haja acceptat la demanda, es tracta d'alguna cosa «completament insòlit».

A més, Serafín afegia: «Nosaltres l'única cosa que seguim creient i sostenint és que el que defensa esta dona és mentida». Serafín es mostrava notablement molest amb la situació, no obstant això, davant la possibilitat que el jutge demane proves d'ADN com a proves es mostra disposat a col·laborar i deia: «en eixe cas, farem el que ens diga el jutge».

La problemàtica del cas de María Eva, radica en el fet que, ja que Manolo Escobar va ser incinerat i la seua filla legitima, Vanessa, és adoptada, no existixen mostres d'ADN més enllà que les presents en els germans del cantant, o en els cossos dels seus pares.

De fet, si els germans es negaren a facilitar les mostres, existiria la possibilitat que el jutge ordenara l'exhumació dels seus pares a fi d'aconseguir les esmentades mostres.

Tanmateix, abans d'arribar a eixa situació i si els germans es negaren a facilitar les mostres, encara existiria l'opció que ells mateixos acceptaren les pretensions de María Eva. No obstant això, est, de tots, sembla l'escenari més remot, ja que com defensa Serafín: «Açò no passarà. El que diu eixa dona és mentida».

Manolo Escobar i la seua filla Vanessa | Cedida

 

No obstant això, el germà del cantant no ha sigut l'únic a donar la seua opinió; també la periodista Ana García Lozano, filla de Baldomero García Escobar i neboda de l'artista, va voler expressar la seua opinió. 

«Açò ha sigut tota una sorpresa. És un tema en el qual no vull entrar perquè tots estem molt sorpresos. Manolo no tenia secrets», assegurava. Ana, no es quedava ací i afegia: «era molt obert i estic convençut que, si açò fóra cert, ell l'hauria reconegut immediatament i fins i tot la seua dona, Anita, ho haguera acceptat».

Ana García Lozano, en el soterrament del cantant | EspañaDiario

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Preocupació: Esta és l'elevada xifra de morts per accidents laborals a Alacant en 2017" "ESTA MATINADA: Accident mortal a Galícia"