Salva la vida a una xica després de ser apunyalada amb unes tisores

Diumenge passat, Jonathan rebia la trucada de la parella d'un examic al crit 'd'ajuda per favor, que em mata'
Imatge de Jonathan després de l'agressió |

Jonathan és un dels tants herois que es creuen al camí d'una persona per salvar-li la vida. El cap de setmana passat Jonathan rebia la trucada de la nóvia d'un dels seus examics. «Ja no tenia gaire contacte amb ell. El xic quan bevia es posava agressiu», així defineix el presumpte autor una agressió que podria haver tingut un desenllaç fatal.

«Em va trucar per telèfon demanant auxili, dient 'ajuda per favor, que em mata'». En aquell moment, Jonathan acudeix a l'habitatge i quan va entrar, va veure l'agredida tirada a terra. «Li havia clavat unes tisores. Ell estava molt agressiu», relata en exclusiva per València Diari.

«La vaig deixar en una habitació», explica Jonathan, que va ser acompanyat per la seua parella que mentre auxiliava la dona agredida. L'agressor «va intentar entrar, finalment va obrir la porta, va agafar un moble i va intentar llençar-s'ho», explica.

Jonathan va baixar a l'agressor al carrer, intentant relaxar-lo i fer-li entendre la bogeria que estava cometent. Però ell en volia més. Va tornar a pujar a casa, va agafar un objecte que Jonathan va aconseguir treure'l, però es va acostar a la víctima «i li va donar una bufetada molt fort».

Tot seguit, assegura Jonathan, va anar directe a la cuina a agafar un ganivet. «Vaig haver de paralitzar-lo, tirar-me a sobre. La meua parella es va acostar per intentar apaivagar la situació. Però ell l'enganxa, l'agafa dels cabells i li llança un cop de puny», afirma.

Finalment, van aconseguir trucar a la policia. «Testifiquem tot el que ha passat. Ell va tirar els pantalons d'ella amb sang pel balcó, però la policia va veure la ferida. Al final el van detenir», afegeixen. Jonathan, a més, reconeix que la víctima, al principi, va dir que no tenia res «per por».

Jonathan va aparéixer en aquell precís instant i va salvar la vida a esta jove. El desenllaç podria haver estat fatal. «M'agradaria dir-li al ciutadà que no tinga por amb este tipus de gent», explica Jonathan referint-se a l'hora d'actuar quan presenciem una situació semblant. «Que li valoren, hi ha la policia, i a este tipus de gent s'han de tancar o tractar, perquè són capaços de tot. Fins i tot de matar», conclou.

Este diari ha tingut accés a l'informe d'urgències de Jonathan i la seua parella, que van ser acompanyats per la Policia Nacional després de rebre les agressions del detingut.

Part mèdic de Jonathan |

Part mèdic de la parella de Jonathan |

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tres persones detingudes per estafar a una anciana més de 68.000 euros" "La lava que discorre per davall de les bugades, un perill imperceptible"