S'ha ordenat la cerca internacional per al pare i les seues filles desaparegudes a Tenerife

El pare de les xiquetes va cridar a la seua exmuller per a dir-li que no tornaria a veure més a les seues filles. Per altra banda també va enviar un missatge de WhatsApp de comiat al seu pare i amics.

Índex Amagar

El Jutjat de primera instànciainstrucció número 3 de Güímar (Tenerife) ha dictat una ordre de búsqueda internacional del pare i les seues dos filles, d'1 i 6 anys, desapareguts este dimarts a Tenerife, havia informat a Efe fonts de la recerca.

El treball de cerca en el litoral de Tenerife del pare i les seues dos filles, d'1 i 6 anys, desapareguts el dimarts, s'han représ a primera hora d'este dissabte.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, el dispositiu de prop està format pel servei aeri i marítim de la Guàrdia Civil, el Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) i la Unitat Orgànica de Policia Judicial, que està al capdavant de la revolta, que han rebut el suport d'agents de la Unitat Central Operativa (UCO) procedents de Madrid.

Els fets s'inicien dimarts passat. Tomás Gimeno havia d'haver deixat ales seues filles amb la seua mare, de la qual està separat, als nou de la nit, però açò mai passa. Segons alguns testimonis, en la vesprada és van poder escortar les xiquetes jugant amb alegria en la nca propietat del pare, situada en Igueste de Candelaria.

Fins llaura, la cerca va poder localitzar restes de sang en el vaixell del pare, en el qual va ser vist per última vegada abans de desaparéixer sense que estigués acompanyat en este moment per les seues filles.Segueix la cercaLa cerca és du a terme per diferents vies i no és descarta cap hipòtesi. De moment s'han practicat registres a la casa i una finca del pare en el municipi de Candelaria, i a més s'ha pres declaració a familiars i afins dels desapareguts.

Així mateix, el jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Güímar, les diligències del qual, declarades secretes, els circumscriu en la presumpta comissió d'un delicte de segrest, ha emés un requeriment a diversos bancs perquè comproven si Tomás Antonio G.C. va poder realitzar algun moviment abans de desaparéixer. A més, la Guàrdia Civil va decidir reforçar els controls aeroportuaris després de rebre la denúncia de la mare.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Torna el peatge. A pagar per anar de València a Castelló i viceversa per l'AP-7" "Una professora és investigada per agredir a xiquets de 3 anys"