Valoren suspendre la busca del banyista desaparegut en Alacant per la falta d'indicis i l'absència de denúncia

Ningú ha presentat denúncia i no s'ha trobat cap pista
Els bombers no han trobat indicis i tampoc s'ha denunciat cap desaparició | Ajuntament Alacant

La Regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant ha informat que els equips de rescat del SPEIS valoraran suspendre la busca d'un nadador, suposadament desaparegut dimarts a la nit en la platja del Postiguet, si durant la jornada de dimecres no han localitzat indicis i davant l'absència de denúncies per desaparició.

Les faenes de busca van començar dimarts a la nit després d'alertar una dona que un nadador tenia problemes per a arribar a terra en el Postiguet i que l'havia perdut de vista.

Este dimecres, tres equips de la unitat de busseig del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) han représ l'operatiu de busca, al costat del servei marítim de la Policia Local.

Els bussos han fet una batuda en la zona de l'escullera i han continuat durant dos hores pentinant el fons de la platja i l'espigó situat en El Cocó, a on suposadament es va vore per última volta a la persona desapareguda, encara que sense èxit.

L'operatiu s'ha représ a les 17.00 hores. En este sentit, asseguren, «si durant tota la jornada els bombers no troben a cap persona ofegada i no hi ha denúncia de la desaparició, es valorarà suspendre les faenes de busca».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten a una oca en perill en Navarrés" "4 ferits, entre ells un bebé, en bolcar amb el cotxe en l'A-35"