Suspés el Ral·li Vila de Llanes per la mort de dos participants

El vehicle de Jaime Gil i Diego Calvo es va sortir en una corba. La prova esportiva ha quedat suspesa

La quarantena quarta edició del Ral·li Vila de Llanes s'ha tenyit de dol després de la celebració de la setena especial, el segon dels passos pel Altu´l Fitu, on el Seat Marbella de Jaime Gil i Diego Calvo sofria una forta sortida de carretera en la baixada del Fitu cap a Ribadesella.

Perdien la vida

A conseqüència del violent cop, tant el pilot càntabre com el copilot basc, que participaven dins de la Copa Marbella càntabra, perdien la vida.

Res més conéixer-se la notícia de l'accident, els principals pilots del supercampionat d'Espanya de Ral·lis van mantenir al parc d'assistència una reunió en el camió de Sports&You amb membres de la federació espanyola d'automobilisme, prenent-se la decisió, per unanimitat, de suspendre la prova, quan encara restaven tres especials.

Cancel·lats tots els actes

L'Escuderia Vila de Llanes ha decidit cancel·lar tots els actes previstos per al lliurament de premis, per respecte a Jaime Gil i Diego Calvo, integrants de l'escuderia càntabra de la Traçada Sport.

Fins al moment d'esta suspensió els gallecs Iván Ares i David Vázquez (Hyundai i20 R5) lideraven el Vila de Llanes, prova valedora per al supercampionat d'Espanya, amb un minut de marge sobre Surhayen Pernía i Alba Sánchez (Hyundai i20 R5), i prop de dos minuts respecte als asturians Óscar Palacio i Enrique Velasco (Ford Festa Rally2).

<

>

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Mor un ramader a Catí després de ser cornejat per un bou" "Mor el pilot espanyol Dean Berta, cosí de Viñales, després d'un greu accident en Jerez"